www.ralev.be

Aanpak.

home

 

Ik ontwerp, bouw, implementeer, test en onderhoud uw software op maat, die ik maak om uw en/of uw werknemers leven eenvoudiger te maken.

Ons doel is om uw  bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren.

Uw bedrijfsprocessen staan centraal.

 

 

Bij het ontwikkelen van software op maat ga ik als wolgt te werk:

Luisteren en actief meedenken

Luisteren en actief meedenken

 

Ik vind het belangrijk, om heel aandachtig naar uw verhaal te luisteren om uw bedrijfsproces goed te begrijpen. Onze kennis en ervaring stellen wij graag ter beschikking om uw bedrijfsproces nog creatiever en innovatiever te maken.

Uitdenken en plannen

Uitdenken en plannen

 

Een goede samenwerking is onmisbaar voor een succesvol project. In samenspraak met u zetten we de schetslijnen uit voor het te ontwerpen platform en proberen we tot automatiseringsoplossingen te komen die aansluiten op uw huidige wensen, hierbij rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen.

Ontwerpen en bouwen

Ontwerpen en bouwen

 

Het ontwerpen van software op maat gebeurd stapsgewijs en als er iets gecorrigeerd moet worden, gebeurd dit tijdens en niet nadat het programma volledig is ontworpen en er reeds veel tijd en geld is uitgegeven. Bij het ontwerpen kan ik gebruik maken van een aantal technologieën als dat komt ten goede voor de project. Architectuur word slim gekozen niet enkel als een functie van de huidige behoeften, maar all rekening houdend met de toekomstige behoeften, voor het te bouwen systeem. Een goede samenwerking komt de algemene kwaliteit enkel maar ten goede. Programmeren is de manier om de gewenste systeem of program tot leven te roepen. Mijn ervaring als ontwikkelaar garandeert u een effectieve en een kwalitatief hoogstaand resultaat. Documentatie is de sleutel naar goede onderhoudbaarheid.

Testen

Testen

 

Het testen is een onmisbare deel bij de ontwikkeling van software op maat testen is even belangrijk als de regelmatige afstemming met u in de voorgaande fases. Bij testen van uw applicatie het uitgangspunt is een correcte werking.

Beheren en ondersteunen

Beheren en ondersteunen

 

Beheer en ondersteuning van uw software is een onmisbare punt als nodig is om uw software aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wensen.


 

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

imperatris


© 2024 www.ralev.be