bnr1imperatrisS

home          Dynamische flash website.

 

Dynamische flash websites zijn voor meer dan 80% van de KMO's, eenmanszaken en verenigingen de beste oplossingen.

Pagina's kunnen gemakkelijk bewerkt worden dank zij CMS (content management systeem).

 

Meestal bestaan dynamische flash websites uit twee delen

  • ene voor de bezoekers (om webpagina's te bekeken)
  • tweede voor de administratie (om webpagina's inhoud te bewerken).

Voordelen van een dynamische flash website:

  • Gegevens zoals foto's en teksten  beveiligt kunnen worden
  • 24/24 mogelijkheid zelf uw site aan te passen
  • gemakkelijk menu uit te breiden
  • gemakkelijk pagina's toe te voegen
  • gemakkelijk foto's toe te voegen
  • statistieken van uw website
  • gemakkelijk kan uitgebreid worden tot een webschop
  • ...

 

Meest gebruikte programmeer technieken zijn:

 

wd

Flash

 

Flash is een computerprogramma waarmee webapplicaties (zoals websites en reclame-uitingen bij websites, zogenaamde banners), animaties en webvideo's gemaakt kunnen worden. Per tijdseenheid bepaalt ik samen met klant wat de bezoeker te zien krijgt.

wd

AS3 en AS2(action script 2 en 3)

 

Tegenwoordig beschikt Adobe Flash over een eigen programmeertaal: ActionScript, waarmee men volwaardige websites en applicaties kan ontwikkelen. In nieuwere versies van Flash is het door de toevoeging van het LoadVars-object mogelijk gemaakt gemakkelijker te communiceren met MySQL en PHP, waardoor er een wereld opengegaan is voor het gebruiken van dynamische gegevens. In Flash 8 is Actionscript aangepast, en Actionscript 2.0 is toegevoegd en in 2007 is, bij het verschijnen van Adobe Flash CS3 CS5, Actionscript 2 en 3 geïntroduceerd. Alle versies kunnen nog gebruikt worden.

wd

PHP

 

Hypertext Preprocessor (afgekort PHP) is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Talloze website worden dynamisch gegenereerd door PHP-scripts en bijna net zo vaak wordt een database (meestal MySQL) gebruikt om de gegevens voor de webpagina's op te slaan of op te halen en om in de browser te presenteren.

wd

ASP.NET

 

Actieve Server Pages (afgekort ASP) is van oorsprong een Microsoft-technologie. ASP.NET is een manier om op webserver webpagina's te genereren met behulp van programmacode en gegevens uit database (meestal SQL). Met ASP.NET is het mogelijk een website te maken, die duizenden mogelijke resultaten kan produceren, afhankelijk van wat de bezoeker vraagt. Bovendien kunnen duizenden gebruikers (tegelijkertijd) gebruikmaken van hetzelfde programma.

wd

HTML

 

HyperText Markup Language (afgekort HTML) is een opmaaktaal voor de specificatie van documenten, voornamelijk bedoeld voor het World Wide Web (afgekort WWW).

wd

Javascript

 

Javascript is een scripttaal die veel gebruikt wordt om webpagina's interactief te maken en kleine webapplicaties voor webpagina's te ontwikkelen.

wd

XML

 

Extensible Markup Language (afgekort XML) is een standaard van het World Wide Web Consortium voor de syntaxis van formele opmaaktaal waarmee men gestructureerde gegevens kan weergeven in de vorm van platte tekst. Het XML-formaat wordt gebruikt om gegevens op te slaan en om gegevens over het internet te versturen (zoals in AJAX).

MYSQL, SQL en andere technologieën.

 

Indien u reeds over een website beschikt dan kan ik uw website omzetten in een dynamische website.